Eenzaamheid…

Eenzaamheid is een onderwerp waar veel mensen mee worstelen. Eenzaam en alleen. Dat kan anders. Daarom geef ik – Jeannette Rijks – voorlichting over eenzaamheid. In de vorm van een website met informatie over eenzaamheid en wat je er aan kunt doen. Want je kunt er heel wat aan doen. En niet, zoals zo vaak wordt gezegd, door ‘leuk onder de mensen te komen’ of ‘er eens wat meer uit te gaan’.

who dat

Eenzaamheid vraagt altijd om een individuele aanpak. Want soms is het inderdaad eenvoudig, maar vaak moet er toch iets meer gebeuren. Daarbij is hulp toch wel erg fijn. Vergelijk het met de kapper: je kunt je eigen haar wel knippen, maar sjonge, wat lastig. Daar zijn die kappers toch voor! Je kunt je eigen eenzaamheid wel aanpakken, maar sjonge, wat kost dat een moeite. En waar begin je? Nee, hulp is echt wel handig. Maar waar vind je die? Waar vind je mensen die zijn opgeleid om je net die hulp te geven die jij nodig hebt? Tja. Die vind je maar mondjesmaat.

Daarom leid ik coaches en andere hulpverleners op om deskundig te kunnen helpen bij eenzaamheid.
Binnen De Stichting Eenzaamheid.info informeer ik over eenzaamheid en wat er aan is te doen. De Stichting Eenzaamheid.info is aangemerkt als goed doel en heeft de ANBI status. Op verzoek geef ik workshops, lezingen of gastlessen.

Neem contact via e-mail op als u hulp zoekt bij omgaan met eenzaamheid.

Voor informatie over deskundigheidsbevordering kijk bij Faktor5.

Enhanced by Zemanta
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s