Komt die mevrouw in de winkel naar me toe…

Knipsel Jeannette inJa, het was eergisteren. Die mevrouw komt in de winkel naar me toe en zegt: ‘ik vind het toch zo’n prachtig programma, wat doet u dat goed! En ik ben verliefd op Koos…
Het succes van de methodiek Creatief Leven is overduidelijk. Dat geeft hoop en vertrouwen. Het is een methodiek die volgens strakke lijnen door deskundige, goed opgeleide cursusleiders wordt uitgevoerd. Ze zijn goed opgeleid en gecertificeerd. Vraag daarnaar, accepteer geen beunhaas!
Of je nu voor jezelf op zoek bent naar informatie of hulp, of als professional zoekt naar meer kennis, je vindt het hier. Ben je geïnteresseerd in eenzaamheid bij ouderen,  lees dan dit artikel, je kunt het tijdelijk gratis downloaden. Een klein cadeautje.
Inmiddels zijn overal in het land cursussen opgestart of in voorbereiding. In Hendrik-Ido-Ambacht, Heerlen, Nijmegen, Meppel en Leeuwarden zijn de data al vastgelegd. Kijk voor adressen hier. In Amersfoort, Eindhoven en Amsterdam start eind januari ook een cursus. De data hiervoor volgen nog. Je kunt je hier aanmelden.
Wil jij je specialiseren en ook de kennis in huis hebben om net zo ijzersterk te helpen bij eenzaamheid? Dat kan! In maart begint weer een nieuwe training. Om deel te kunnen nemen aan de training is het noodzakelijk dat je eerst het programma zelf hebt gevolgd, bij voorkeur in een groep bij één van de gecertificeerde  cursusleiders in Nederland.
Zo kun je goed beoordelen of het echt wat voor je is. En… eenzaam of niet, het programma is leuk en leerzaam: je doet er altijd nieuwe dingen op waar je de rest van je leven wat aan hebt. Kijk hier wat anderen vroegen over deze training. En wat de antwoorden zijn.

Wordt 2016  jouw jaar om eenzaamheid aan te pakken?

Wil je nog profiteren van de prijzen van dit jaar en toch meedoen met de training van volgend jaar? Dat kan. Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor de opleiding die in maart start. Schrijf je in en je doet nog mee voor de prijs van 2015. Twijfel je? Vraag dan het gratis analyse gesprek
Voorlopig wens ik je een heel gezellige tijd. En is het niet zoals jij het je zou wensen… start dan meteen met het programma Creatief Leven, zodat je er volgend jaar heel anders voor staat.

 

En onthoud: je bent niet alleen!
Warme decembergroet,
Jeannette
Advertenties

Over Jeannette Rijks

Als eenzaamheidsexpert leer ik hulpverleners zoals coaches, therapeuten, trainers en counselors - professionals dus - anderen succesvol helpen bij de aanpak van eenzaamheid. Mijn motto: het kan wel!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s