Eenzaamheid… vermijd deze valkui!

De onmacht bij eenzaamheid: wat kun je in hemelsnaam doen? Bij eenzaamheid denken we te snel in bekende kaders: wie zich eenzaam voelt moet onder de mensen, wie al een netwerk heeft stelt zich misschien wel aan, zoekt aandacht, er zit een vraag achter die vraag…

Gebrek aan kennis van het fenomeen eenzaamheid zorgt er helaas voor dat veel mensen niet de hulp krijgen die ze nodig hebben. Via deze pagina vindt u waar u op moet letten als u aan het werk gaat met eenzaamheid vanuit gemeente of welzijnsorganisatie.

Bent u werkzaam als coach of therapeut en hebt u in uw opleiding niet veel geleerd over eenzaamheid? 40% Van de Nederlanders heeft er last van. Meer kennis bij professionals zoals u kan dit cijfer omlaag brengen. Dan moet u wel weten wat u kunt doen.

Valkuil bij aanpak van eenzaamheidEenzaamheid heeft een eigen aanpak nodig, die toegesneden is op de behoeften van het individu. Laat u voorlichten. Ik kom graag voor een lezing of workshop.

Vermijd de valkuil. Bekijk dit online college. 

 

Advertenties

Over Jeannette Rijks

Als eenzaamheidsexpert leer ik hulpverleners zoals coaches, therapeuten, trainers en counselors - professionals dus - anderen succesvol helpen bij de aanpak van eenzaamheid. Mijn motto: het kan wel!
Dit bericht werd geplaatst in eenzaamheid, welzijn en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s