Oproep voor het Tijdschrift Psychologie

Nu de staatsHulp gevraagd bij eenzaamheidsecretaris aandacht heeft gegeven aan eenzaamheid is er een stroom van interesse op gang gekomen. De media roeren zich en allerlei instellingen zoeken naar manieren om eenzaamheid op de agenda te zetten. Dat alles draagt bij aan kennis van eenzaamheid en aan vermindering van het taboe. En dat is zo enorm belangrijk… Want alleen met kennis kunnen we het probleem verkleinen.

In dit verband geef ik graag de oproep door van het tijdschrift Psychologie. Ze vroegen me te helpen bij het zoeken naar mensen die hun ervaringen willen delen. En dan willen ze daarvoor in ruil wel een link plaatsen naar de website http://www.eenzaamheid.info. Daar kan ik natuurlijk geen nee op zeggen! Al was het alleen maar om mijn (heel) oude banden met het tijdschrift.

Zij willen een serie portretten laten zien van mensen die zich eenzaam voelen of gevoeld hebben. Zoals altijd in het tijdschrift Psychologie wordt dat zorgvuldig gedaan. Wil je helpen het taboe verminderen en wil je een bijdrage leveren aan de verspreiding van kennis van eenzaamheid? Meld je dan aan bij Patricia van den Heuvel, info@txtcopywriting.nl.

 

En zit je zelf met eenzaamheid? Schrijf je dan in voor het online programma.

 

 

Advertenties

Over Jeannette Rijks

Als eenzaamheidsexpert leer ik hulpverleners zoals coaches, therapeuten, trainers en counselors - professionals dus - anderen succesvol helpen bij de aanpak van eenzaamheid. Mijn motto: het kan wel!
Dit bericht werd geplaatst in eenzaamheid en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s