Programma Creatief Leven (tegen eenzaamheid) online!

Ik ben blij en trots te kunnen aankondigen dat het programma Creatief Leven online is te volgen voor iedereen. Helemaal gratis! Creatief Leven is een programma dat acht weken duurt en je stap voor stap helpt het probleem van eenzaamheid op te lossen. Het is een programma dat al jaren wordt gebruikt en waar mensen erg tevreden over zijn. Waarom zou ik dat gratis weggeven? Om twee redenen. De eerste is dat ik de wereld iets wil nalaten. En niet alleen aan betalende klanten, maar aan iedereen die het nodig heeft.

Bang en achterdochtig…

De tweede reden is ingewikkelder. Eenzaamheid maakt je bang, achterdochtig, zelfs cynisch en terughoudend in het vragen van hulp. Door het programma gratis aan te bieden maak ik het ook voor de meest voorzichtige deelnemer toegankelijk. Ik ben ervan overtuigd dat mensen die aan het programma bezig zijn vertrouwen hebben in dit zelfhulp aanbod. Waardoor ze ook om hulp vragen als ze er niet alleen uitkomen. Zodat ze bij goed opgeleide deskundigen terechtkomen.

Waar vind ik hulp?

Ik hield een onderzoekje om na te gaan hoe mensen denken over hulp bij eenzaamheid. In het plaatje zie je dat de meerderheid geen idee heeft dat er hulp mogelijk is en waar ze dan terecht kunnen. Dat gaat veranderen. Er komen gelukkig steeds meer mensen die inzien dat hulp bij eenzaamheid niet alleen broodnodig is. Maar ook inzien dat echte hulp meer is dan een bezoekje zo af en toe.  Iets voor jou, specialiseren in eenzaamheid? Anderhalf miljoen mensen krijgen nog steeds niet de goede hulp. Kom jij helpen daar verandering in te brengen?

 

poll eenzaamheid

Advertenties

Over Jeannette Rijks

Als eenzaamheidsexpert leer ik hulpverleners zoals coaches, therapeuten, trainers en counselors - professionals dus - anderen succesvol helpen bij de aanpak van eenzaamheid. Mijn motto: het kan wel!
Dit bericht werd geplaatst in coaching, counselling, eenzaamheid, hulpverlening, Zelfhulp en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s