E-coaching bij eenzaamheid?

do social media make you lonely

Het lijkt misschien vreemd: in je eentje, laptop paraat, in je eigen huis werken aan eenzaamheid. Toch is het minder gek dan het lijkt. Eenzaamheid los je namelijk niet op door ‘gezellig onder de mensen te komen’. Wel door te leren wat je kunt doen om te zorgen dat je leven anders in elkaar steekt. Wel of geen partner, veel of weinig vrienden, het kan allemaal, als je maar dat hebt wat bij jou past. Hoe je dat kunt realiseren in je leven kun je prima alleen uitzoeken. Met goede hulp, dat wel.

Je hebt namelijk wel iemand nodig die verstand heeft van wat je aan eenzaamheid kunt doen. Zorg daarom altijd voor hulp die echt deskundig is. Contoleer of jouw hulpverlener kennis heeft van eenzaamheid en goed is opgeleid. Of iemand verstand heeft van e-coaching is een andere zaak.  Dat is niet echt te controleren. Daarvoor is het ‘vak’ van e-coaching nog te jong. Ga af op je gevoel. Voel je je persoonlijk benaderd, met respect voor jouw unieke situatie, heb je het gevoel dat het klikt? Dan is e-coaching bij eenzaamheid een prima optie. Deze e-coaching is in elk geval speciaal gemaakt voor de aanpak van eenzaamheid.

Advertenties

Over Jeannette Rijks

Als eenzaamheidsexpert leer ik hulpverleners zoals coaches, therapeuten, trainers en counselors - professionals dus - anderen succesvol helpen bij de aanpak van eenzaamheid. Mijn motto: het kan wel!
Dit bericht werd geplaatst in coaching, eenzaamheid en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s