Vrouwenlijn krijgt donatie | Amsterdam – Noord e.o. (De Echo)

Het project bestaat uit workshops terugspeeltheater voor allochtone en autochtone vrouwen in mei en juni en daarna voorstellingen bij vrouwenorganisaties. Terugspeeltheater is een sterke manier om ervaringen te delen en bewust te worden van nieuwe mogelijkheden om te participeren en je sociale netwerk te vergroten.

In zeven intensieve workshops leren de deelneemsters aan de theatergroep improviseren, samenwerken, ervaringen oproepen en verbeelden. Ook het begeleiden van nagesprekken met het publiek hoort bij terugspeeltheater.

Voor de workshops (vrijdagochtenden, vanaf 13 mei) zijn nog enkele plaatsen vrij. Inlevingsvermogen, enthousiasme en een basiswoordenschat van Nederlands zijn vereisten om deel te kunnen nemen. Snel aanmelden 06 3060 7050 of devrouwenlijn@gmail.com. Ook wie een voorstelling wil hebben ‘in eigen huis’ kan contact opnemen met De Vrouwenlijn of met de theatermaakster: 06 224 557 88.

Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied. Per jaar besteedt het ongeveer 26 miljoen euro aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen zoals De Vrouwenlijn. Door deze bijdragen ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plaats in de samenleving. Het Oranje Fonds wordt gesteund door de Postcode Loterij en de Lotto. Prins Willem Alexander en Prinses Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.

Advertenties

Over Jeannette Rijks

Als eenzaamheidsexpert leer ik hulpverleners zoals coaches, therapeuten, trainers en counselors - professionals dus - anderen succesvol helpen bij de aanpak van eenzaamheid. Mijn motto: het kan wel!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s