Blog

Eenzaamheid is van ons allemaal.. de slogan van de Coalitie Erbij die deze week tot week van de eenzaamheid benoemde. De Stichting Eenzaamheid.info steunt dit van harte Inderdaad, iedereen weet wat eenzaamheid is. 40% van de Nederlanders heeft te veel last van eenzaamheid.

Kennis van eenzaamheid is van levensbelang voor ons allemaal. Voor onszelf en voor de maatschappij. Weet jij er genoeg van af om anderen professioneel te helpen? Weet jij er genoeg vanaf om te weten dat je als leek niet zo veel kunt doen voor een ander? Weet jij er genoeg van af om je cliënt te helpen?

Test je kennis hier: http://www.quizmaken.be/eenzaamheidskennis.

Meer weten begint bij http://www.eenzaamheid.info/wie-is-eenzaam-.html. Goede hulp begint bij kennis van zaken.  Eenzaamheid is van ons allemaal.
Advertenties

Over Jeannette Rijks

Als eenzaamheidsexpert leer ik hulpverleners zoals coaches, therapeuten, trainers en counselors - professionals dus - anderen succesvol helpen bij de aanpak van eenzaamheid. Mijn motto: het kan wel!
Dit bericht werd geplaatst in eenzaamheid, hulpverlening, Uncategorized en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s